Ringeklokker og Horn

Smarte ringeklokker til både børn og voksne

Ring-ring! Lyden af en cykelringklokke er en af de mest velkendte for de fleste danskere. En ringeklokke er både praktisk og nødvendig, når man færdes i trafikken, og netop derfor har vi her samlet et stort og varieret udvalg af såvel moderne som klassiske ringeklokker.

I vil derfor både finde klassiske og elegante ringeklokker, der passer til både herre- og damecykler, samt et stort udvalg af børnevenlige ringeklokker med motiver med fra kendte film som Star Wars, Cars og Askepot.  Så uanset om du leder efter en smart ringeklokke til din lille prins eller din lille prinsesse, så har vi helt sikkert et produkt, som dine børn vil blive rigtig glade for.

Altid hurtig levering og billig fragt 

Husk at ved køb for minimum 399 kr. får du desuden gratis fragt. Du læste rigtig - gratis! Og ikke nok med at vores levering er gratis, så er den også hurtig. Vi leverer altid inden for 1-2 dage. Hvis det desværre skulle ske, at vores varer ikke er i butikken eller på lager, så vil leveringen vare længere - men dette vil du selvfølgelig blive informeret om på forhånd.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.