Speedplay

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Pedaler i verdensklasse fra Speedplay

Hos Speedplay har de kun et fokus, og det er at skabe og designe pedaler. Det entydige fokus betyder, at Speedplay gennem årene har kunnet udvikle målrettet på deres pedaler, og derfor er pedalerne fra Speedplay i dag pedaler i verdensklasse. Denne verdensklasse ses tydeligt flere gange om året, når alle de store cykelløb som Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a Espana bliver kørt. Vinderne af alle disse store løb kører nemlig ofte med pedalerne fra Speedplay.

Men det er ikke kun cykelryttere, som vinder store cykelløb, Speedplay har fokus på. De vil nemlig også gerne lave produkter til den helt almindelige cykelrytter, som nyder at køre en tur på landevejene. Derfor kan du være sikker på at få et par pedaler fra Speedplay, som vil passe perfekt til dine behov – uanset om du er nybegynder eller har cyklet i mange år.

 

Særlige pedaler fra Speedplay

Der er en grund til, at pedalerne fra Speedplay er i verdensklasse og bliver brugt flittigt af mange professionelle ryttere. Blandt andet er pedalerne fra Speedplay de mest teknologisk avancerede pedaler på markedet og har mange unikke egenskaber. For eksempel har Speedplays Zero pedaler den helt særlige feature, at de er dobbeltsidede pedaler. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at klikke ind i pedalerne. Du skal bare træde ned på pedalen, og så er du klar til at cykle ud på landevejene.

Speedplays pedaler har også længere levetid end de fleste andre pedaler. Det skyldes, at Speedplay pedalerne har en ’grease port’, som man kan smøre lejerne igennem. Med ’grease porten’ bliver fedtet presset langs akslen gennem lejerne, og på den måde bliver det gamle fedt presset ud og erstattet af det nye. Når du køber pedaler fra Speedplay hos buhlcykler.dk er du altså sikret professionelle pedaler i verdensklasse. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.