Cykelbriller

 1. Oakley Wildrye - Polarized Prizm Rose Gold Polarized Lenses Polished Amethyst Frame 
  Oakley Wildrye - Polarized Prizm Rose Gold Polarized Lenses Polished Amethyst Frame 
  Special Price 1.499,00DKK Normalpris 1.880,00DKK
 2. Oakley Holbrook™ TI Solbriller - Prizm Black Lenses Satin Chrome Frame
  Oakley Holbrook™ TI Solbriller - Prizm Black Lenses Satin Chrome Frame
  Special Price 1.500,00DKK Normalpris 2.200,00DKK
 3. Oakley Holbrook™ XL Solbriller - Prizm Sapphire Polarized Lenses, Polished Clear Frame
 4. Oakley Sutro Solbriller - Prizm Sapphire Lenses - Polished Black Frame
 5. Oakley Sutro solbriller - Tour de France Poseidon - Prizm Road Black
  Oakley Sutro solbriller - Tour de France Poseidon - Prizm Road Black
  Special Price 1.099,00DKK Normalpris 1.640,00DKK
 6. Oakley Sutro Lite Odyssey Collection Matte Poseidon - Prizm Road Black
  Oakley Sutro Lite Odyssey Collection Matte Poseidon - Prizm Road Black
  Special Price 999,00DKK Normalpris 1.540,00DKK

Find de rigtige cykelbriller

Når du skal have fat i nogle cykelbriller, er der rigtig mange ting der spiller ind på hvilke briller der er de helt rigtige for dig, det er ting som hvilket formål der er med cykelbrillen og hvilken type cykling du foretager dig. Det er sjældent at den brille du bruger til landevejscykling, også er rigtig god til mountainbikecykling. Når du cykler på landevejen, vil du måske gerne have briller der er mørkere i glasset til at hjælpe mod meget sol, men det er jo ikke praktisk at have en mørkbrille i skoven, hvor der kan være meget skygge i forvejen og det kan derfor blive svært at se terrænets udformning med mørke briller. Der nogle generelle ting der er værd at være opmærksom på når du skal købe cykelbriller, som f.eks.:

 • Gummi næse-stykker
 • Luftcirkulation
 • Modstandsdygtige
 • Polariserede briller
 • Farven i glasset

Åbne den rigtige komfort

Det er vigtigt at brillen ikke er ukomfortabel men derimod rigtig komfortabel, da cykelturen kan være rigtig lang hvis brillen generer. En af de rigtige gode måder at undgå at cykelbrillen genere, er ved at investere i briller med et gummi næse-stykker, som sikre dig at brillen vil sidde komfortabelt omkring næsen, som er der hvor de fleste oplever at brillen vil genere.

Undgå dug og sved under brillen

Hvis du oplever at dine briller dugger på lange ture, er det en rigtig god idé at finde en brille der har luftcirkulation, da det vil afhjælpe problemet med dug. Når der er tale om cykelbriller med luftcirkulation, er det briller hvor der er plads omkring glasset til at der kan komme luft ind. Udover at luftcirkulation vil afhjælpe dug på glasset, vil det også sørge for at der vil opstå mindre sved omkring øjnene som kan genere under cykling.

Sørg for at brillen kan holde til turen

En klar ting at være opmærksom på, hvis du kører mountainbike, er modstandsdygtige cykelbriller. Med modstandsdygtige cykelbriller, er du sikker på at brillen kan holde til at knubs der kan opstå når du kører offroad på mountainbike, det kræve selvfølgelig også at selve linsen er modstandsdygtig. Det er en god idé at kigge efter brilleglas af polykarbonat som er 10 gange stærkere end normalt cykelbrilleglas.

Polariseret glas

Uanset om du cykler landevejscykling eller mountainbike, er det en rigtig god idé at benytte cykelbrilleglas der er polariseret, da du vil undgå problemer med genskin og generelt vil solen være langt mindre forstyrrende for dine øjne når du er ude og træde i pedalerne. Du vil med polariseret glas, opleve at refleksioner fra glas, våde overflader og mange andre ting vil være langt mindre og ofte ikke til at opdage. Udover at polariseret glas i cykelbriller giver mindre genskin, gør det polariseret glas også, at du vil have langt nemmere ved at se ind i biler så du kan få øjenkontakt med føreren af en bil før du cykler ud.

Farvet glas

Det farvede brilleglas benyttes ikke kun for at fuldende looket, når du træder i pedalerne. Det farvede brilleglas er utrolig vigtigt at benytte rigtigt, da forkert farve kan være til større gene end hjælp. Gule farve er rigtig gode til mountainbikekørsel, da gule farver hjælper med at fremhæve buler og bump i jorden, så du nemmere kan se dem. Glasset har derfor ikke kun den funktion at beskytte øjnene, men kan faktisk hjælpe dig på andre måder.

Du skal handle hos os fordi

Her hos buhlcykler.dk tilbyder vi et stort og varieret udvalg af cykelbriller, og det er sikkert, at du kan finde et par, der både passer til dine behov og til din pengepung. Samtidig kan du være sikker på en kompromisløs kvalitet.  Vi tilbyder nogle af de bedste brands på markedet. BBB, der er kendt for at levere briller med en god kvalitet til en yderst venlig pris, og Oakley, der tilbyder den nyeste teknologi og en kvalitet, du skal lede længe efter for at finde andre steder. Derudover kan cykelbrillerne oftest også bruges til andre sportsaktiviteter såsom løb.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.