Barnestole foran

Smarte bagagebærer til gode priser

Em bagagebærer en uundværlig for de fleste danske cyklister, uanset om du skal have din taske med til fodbold, eller ned i det lokale supermarked for at handle ind. Netop derfor har vi her samlet et kraftfuldt udvalg af smarte og ikke mindst særdeles funktionelle bagagebærer fra førende producenter som Atran og Specialized. Selvom vores udvalg ikke er det største, så har vi nøje udvalg hvert enkelt produkt for at kunne give jer den bedste kvalitet hver gang i handler hos os. Med en bagagebærer eller bagagerem fra buhlcykler.dk kan i være sikre på at få rigtig god værdi for jeres penge.

Masser af smart ekstraudstyr til din cykel

Det er dog ikke kun vores bagagebærere som er nøje udvalgt. Det samme gør sig gældende for alt vores øvrige cykeludsyr. En cykel består af rigtig mange små enkeltdele – og det er ofte sådan at man først lægger mærke til hvor vigtig hver enkel del er, når noget er gået i stykker. Netop derfor har vi samlet et stort udvalg af alt slags cykeludstyr fra bremseklodsercykelslangercykelsadler og meget mere – alt sammen af den bedste kvalitet til gode priser.

Altid hurtig levering og billig fragt 

Husk at ved køb for minimum 399 kr. får du desuden gratis fragt. Du læste rigtig - gratis! Og ikke nok med at vores levering er gratis, så er den også hurtig. Vi leverer altid inden for 1-2 dage. Hvis det desværre skulle ske, at vores varer ikke er i butikken eller på lager, så vil leveringen vare længere - men dette vil du selvfølgelig blive informeret om på forhånd.

Velkommen til buhlcykler.dk!

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.