Outwet

 1. PIRELLI Gravel dæk Cinturato Gravel Mixed Terrain - Black
 2. Outwet Alterego2 svedtrøje carbon kort ærmer - Hvid
  Outwet Alterego2 svedtrøje carbon kort ærmer - Hvid
  Special Price 299,00 DKK Normalpris 399,00 DKK
  Udsolgt
 3. Outwet Heartbeat svedtop til damer - Hvid
 4. Outwet svedundertrøj Viper2 korte ærmer dame - Hvid
 5. Outwet LP1 svedtrøje tanktop net Unisex - Hvid
 6. Outwet fullface hjelmhue - Sort

Lækkert svedundertøj fra Outwet

Det er det italienske familieejede firma Waypoint, som står bag produceringen af svedundertøjet fra Outwet. Outwet skaber mange forskellige former for beklædning til outdoor aktiviteter, herunder altså også svedundertøj, som er perfekt at bruge både med eller uden en trøje over, når du er ude at motionere på din cykel.

Hos buhlcykler.dk er vi særligt stolte over at kunne forhandle produkterne fra det italienske Outwet. Svedundertøjet fra Outwet er nemlig noget helt særligt, da det er lavet af et materiale, som altid holder sig tørt. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at dit tøj bliver helt gennemblødt af sved, når du har kæmpet dig op og ned ad bakker og smalle stier i skoven på din mountainbike.

 

Hold dig tør med tøj fra Outwet

Det særlige materiale, som Outwet laver deres svedundertøj af, kaldes for Dryarn. Dryarn er en ny og revolutionerende mikrofiber, som ud over altid at holde tøjet tørt, også er meget let. Faktisk er Dryarn den letteste mikrofiber på markedet, og derfor er det også en fornøjelse at have tøj på fra Outwet, fordi det er så let. På den måde bliver du ikke irriteret af dit tøj, når du er ude og cykle på landevejene. En anden fordel ved Dryarn er, at materialet ikke kommer til at lugte, fordi det ikke kan angribes af bakterier som almindeligt stof. Derfor kan du også sagtens nøjes med at vaske tøjet fra Outwet ved tredive grader i vaskemaskinen.

Hos buhcykler.dk har vi de lækre overdele fra Outwet i flere forskellige modeller. Vi har modeller til både damer og herrer, og så er der modeller med både lange, korte og uden ærmer. På den måde kan du få en svedundertrøje, som passer til alle tider af året uanset vind og vejr. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.