Puky

Hvorfor skal jeg vælge Puky?

Puky er et tysk mærke, som har lavet cykler til børn siden 1949, hvor den første produktion tog sted i Düsseldorf. Puky er sidenhen vokset og producerer både løbecykler, løbehjul og børnecykler samt masser af tilbehør til de førnævnte kategorier. Siden 1949 er Puky gået hen og blevet markedsledere når det kommer til cykler til børn, som skyldes der store fokus på sikkerhed som, bygger på den store erfaring de har inden for cykler.

Puky laver, stadig den dag i dag, deres cykler i Tyskland, og ligger stor vægt på både design, sikkerhed og kvalitet. Puky mener ikke at du behøver at ofre det ene for at få det andet, og det har de også bevist. Gennem årene har Puky forbedret deres cykler, og det er derfor de nu levere det bedste af det bedste. Deres løbecykler er skabt til at støtte dit barn på rejsen til at lære at cykle.

Puky løbecykler har en saddel i et ergonomisk design monteret, som yder støtte til dit barn. Denne ergonomisk designede saddel yder støtte til dit barns ryg, så barnet ikke kommer til skade ved bump eller huller i vejen. Pukys løbecykler er designet til at blive benyttet helt ned 2-årsalderen, og de er skabt til at hjælpe dit barn med at forbedre deres balance og motorik. Øget balance og motorik, vil hjælpe med at gøre dit barn helt klar til at hoppe op på en rigtig cykel når tiden kommer.

Når det kommer til kvalitet og funktionalitet er det en op prioritet for Puky, det viser de igen og igen med deres produkter, men det sørger faktisk også for at teste alle produkter med jævnligt mellemrum, for at sikre at alle produkter lever op til nye standarder, og produkter ændres også i denne forbindelse hvis der ses en mulighed for at forbedre produktet.

Gode råd til den rigtige løbecykel fra Puky

Der er mange ting at være opmærksom på når du skal investere i en løbecykel. Selvom en løbecykel er en form for cykel, er der andre ting du skal være opmærksom på, da den skal benyttes af børn. Det er vigtigt at have fokus på følgende faktorer:

  • Højden
  • Styret
  • Vægten
  • Bremser

Da det er børn der benytter løbecyklen, bør højden på cyklen også være passende. Det er dog ikke altid lige let at sørge for at højden er den rigtige da børn ofte vokser rigtig meget. Af denne grund er det vigtigt at finde en løbecykel hvor højden kan justeres så cyklen altid vil have den perfekte højde. Samtidig giver det også mulighed for at en evt. lillebror kan benytte løbecyklen senere hen.

Når det kommer til styret, bør det ikke være alt for bredt, da det vil give barnet mindre kontrol over cyklen, men også gør det langt sværere at dreje styret. Som tommelfingerregel bør det være muligt at dreje styret 45 grader uden at styret skal skabe problemer, så vil barnet ikke være nødsaget til at stoppe for at dreje skarpt. Styr bør desuden ikke have håndtag der er formet efter en hånd, da det kan forstyrre barnets kontrol over cyklen og et neutralt greb er langt bedre at foretrække. Det er desuden værd at overveje hvorvidt der skal være håndbremser på cyklen, da det ligesom et formet greb kan være forstyrrende for mindre børn når de skal have kontrol over løbecyklen.

 

En tung løbecykel kan være svær for barnet at rejse op uden at få hjælp fra andre, og det er derfor vigtigt at sørge for at cyklen ikke er for tung til at barnet kan rejse cyklen op uden problemer. Samtidig bør løbecyklen heller ikke være for let, da det kan betyde at cyklen er i dårlig kvalitet og nemt går i stykker, med mindre at materialerne løbecyklen er lavet af, hentyder til andet. Der er selvfølgelig nogle materialer der er lettere end andre.

 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.