Ny
Abus PURL-Y ACE E-BIKE Cykelhjelm med USB lygte - Champagne gold
Abus PURL-Y ACE E-BIKE Cykelhjelm med USB lygte - Champagne gold Abus PURL-Y ACE E-BIKE Cykelhjelm med USB lygte - Champagne gold Abus PURL-Y ACE E-BIKE Cykelhjelm med USB lygte - Champagne gold Abus PURL-Y ACE E-BIKE Cykelhjelm med USB lygte - Champagne gold Abus PURL-Y ACE E-BIKE Cykelhjelm med USB lygte - Champagne gold Abus PURL-Y ACE E-BIKE Cykelhjelm med USB lygte - Champagne gold

Abus PURL-Y ACE E-BIKE Cykelhjelm med USB lygte - Champagne gold

Varenummer
97926x

Godkendt EBIKE HJELM med lygte

Normalpris 1.149,00 DKK 899,00 DKK
Størrelsesguide
Small:     51-55 cm.
Medium: 54-58 cm.
Large:    57-61 cm.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Opdag Byens Frihed med PURL-Y Urban Cykelhjelmen - EBIKE GODKENDT CYKELHJELM.

Med PURL-Y cykelhjelmen er byen din legeplads, uanset om du suser gennem gaderne på en elcykel eller kører på din egen kraft. Med sin NTA-certificering og innovative design sætter PURL-Y standarder for sikkerhed og komfort, uanset din kørestil.

Funktionelt Design, Fremragende Beskyttelse

PURL-Y kombinerer avanceret sikkerhedsteknologi med en komfortabel pasform. Den stødabsorberende indvendige struktur, skabt gennem den pålidelige In-Mold-proces, giver pålidelig beskyttelse i tilfælde af et uheld. Med den justerbare størrelse og det letløbende justeringshjul kan du nemt tilpasse hjelmen til din hovedstørrelse, mens der stadig er plads til en hestehale.

Stilfuldt og Anvendeligt Design

Den trendy Urban-hjelm er ikke kun sikkerhed - den er også stil. Med en dyb bagkant til ekstra nakkebeskyttelse og et udvalg af farver, der passer til enhver stil, giver PURL-Y dig mulighed for at udtrykke din personlige stil på cyklen. Og med den medfølgende genopladelige LED-lampe i ACE-varianten er du synlig i selv de mørkeste bygader.

Teknologisk Overlegenhed

PURL-Y er ikke kun en hjelm - den er en innovation. Med NTA 8876-certificeringen er den ideel til både almindelig cykling og elcykler og S-Pedelecs, og dens funktioner som aftagelig skærm, magnetisk USB-lampe og integreret fluenet gør den til den ultimative følgesvend til dine byeventyr.

Fremtiden for Cykling er Her

Tag styringen over byens pulserende liv med PURL-Y Urban Cykelhjelmen. Med dens avancerede teknologi og stilfulde design sætter den nye standarder for sikkerhed og komfort på byens gader. Oplev friheden ved at udforske byen med PURL-Y i dag!

Mere information
Sportsgren Hverdag
Køn Pige, Dame
Mærker Abus
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Abus PURL-Y ACE E-BIKE Cykelhjelm med USB lygte - Champagne gold
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.