Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan Buhlcykler.dk bruger og beskytter de oplysninger, du giver http://buhlcykler.dk når du bruger denne hjemmeside. Buhlcykler.dk er forpligtet til at sikre, at dit privatliv er beskyttet.Skal vi bede dig om at give visse oplysninger, som du kan identificeres, når du bruger denne hjemmeside, så du kan være sikker på, at det kun vil blive anvendt i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring.. Buhlcykler.dk kan ændre denne politik fra tid til anden ved at opdatere denne side. Du bør derfor tjekke denne side fra tid til anden for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer.

Hvad vi indsamler

Vi kan indsamle følgende oplysninger:

  • navn
  • kontaktoplysninger, herunder e-mail-adresse
  • demografiske oplysninger såsom postnummer, præferencer og interesser
  • andre relevante oplysninger til kundeundersøgelser og / eller tilbud
     

Se Listen over de cookies vi indsamler sektion.

Hvad vi gør med de informationer vi indsamler

Vi kræver disse oplysninger til at forstå dine behov og give dig en bedre service, og især af følgende grunde:

  • Intern registrering.
  • Vi kan bruge oplysningerne til at forbedre vores produkter og tjenester.
  • Vi kan med jævne mellemrum sende reklame e-mails om nye produkter, specielle tilbud eller andre oplysninger, som vi tror du kan finde interessant at bruge til den e-mail-adresse, som du har givet.
  • Fra tid til anden, kan vi også bruge dine oplysninger til at kontakte dig for markedsundersøgelser. Vi kan kontakte dig via e-mail, telefon, fax eller mail. Vi kan bruge oplysningerne til at tilpasse hjemmesiden efter dine interesser.
     

Sikkerhed

Vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikret. For at forhindre uautoriseret adgang eller videregivelse, har vi indført et passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Sådan bruger vi cookies

En cookie er en lille fil, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du er enig, er filen tilføjet og cookien hjælper med at analysere webtrafik eller fortæller dig, når du besøger et bestemt websted. Cookies tillader web applikationer for at svare dig som enkeltperson. Den web-applikation kan skræddersy sine operationer til dine behov, de ting du kan lide og de ting du ikke kan lide ved at indsamle og huske oplysninger om dine præferencer.

Vi bruger trafik log til at identificere, hvilke sider der bliver brugt. Dette hjælper os med at analysere data om trafik på hjemmesiden og forbedre vores hjemmeside for at skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og derefter fjernes data fra systemet.

Samlet set hjælper cookies os med at give dig en bedre hjemmeside, som giver os mulighed for at overvåge, hvilke sider du finde nyttige, og hvilke du ikke gør. En cookie vil på ingen måde giver os adgang til din computer eller oplysninger om dig, andet end de data, du vælger at dele med os. Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre din browser til at afvise cookies hvis du foretrækker det. Dette kan forhindre dig i at drage fuld fordel af hjemmesiden.

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider af interesse. Men når du har brugt disse links til at forlade vores site, bør du bemærke, at vi ikke har nogen kontrol over andre hjemmesider. Derfor kan vi ikke være ansvarlig for databeskyttelse og privatlivets fred når du besøger de sider, og de sider er ikke omfattet af denne fortrolighedserklæring. Du bør udvise forsigtighed og se på dem gældende fortrolighedserklæring for den pågældende hjemmeside.

Kontroller dine personlige oplysninger

Du kan vælge at begrænse indsamling eller brug af dine personlige oplysninger på følgende måder:

  • når du bliver bedt om at udfylde en formular på hjemmesiden, se efter feltet, som du kan klikke på for at angive, at du ikke ønsker, at oplysningerne skal bruges af hvem som helst til direkte markedsføring
  • hvis du tidligere har aftalt at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføring, kan du ændre din mening til enhver tid ved at e-maile os på info@buhlcykler.dk
     

Vi vil ikke sælge, distribuere eller udleje dine personlige oplysninger til tredjemand, medmindre vi har din tilladelse eller er påkrævet ved lov at gøre det. Vi kan bruge dine personlige oplysninger til at sende dig reklame oplysninger om tredjemand, som vi tror, du kan finde interessant, hvis du fortæller os, at du ønsker at dette sker.

Du kan anmode om personlige oplysninger, som vi har om dig i henhold til Data Protection Act 1998. Et lille gebyr skal betales. Hvis du gerne vil have en kopi af de oplysninger skal du venligst skrive til .

Hvis du mener, at alle oplysninger, vi har om dig er ukorrekte eller ufuldstændige, bedes du maile til os så hurtigt som muligt, på ovennævnte adresse. Vi vil straks rette eventuelle oplysninger, der findes at være ukorrekte.

Cookies

Buhlcykler.dk benytter sig af cookies på dette website. Benyttelsen af cookies sker både for at forbedre din oplevelse af vores website og for at indsamle generel information om brugen af vores website, såsom hvilke områder der besøges oftest, hvor lang tid brugerne opholder sig på sitet o.lign. Indsamlingen sker med henblik på at kunne forbedre sitets indhold og opbygning og dermed sikre dig en bedre oplevelse og service.

Fra forsiden/defaultsiden, fra siden med Privacy Policy og fra denne side anvendes der ikke cookies.


Hvad er cookies?
Cookies er små filer, som kan være midlertidige eller permanente. Cookies lagres på din computer efter besøg på websitet. Cookies bruges til at lagre oplysninger, såsom brugernavn o.lign. og er med til at give dig en bedre service når du besøger vores website, da brugeroplysninger kun skal indtastes en gang, og loadtiden for websitet bliver hurtigere.

Permanente cookies vil være lagret på din computer, indtil du sletter disse. Midlertidige cookies har en forudbestemt time-out på 30 dage, hvorefter de automatisk slettes.

Hvis lagringen af cookies ikke kan accepteres, kan de fleste internetbrowsers indstilles til at afvise cookies. Funktionaliteten findes som regel under Indstillinger eller Internet options i browserens menu. Vær opmærksom på, at visse funktioner muligvis ikke vil virke/virke korrekt, hvis cookies er slået fra i browseren.
Hvordan slettes cookies?

Du kan slette cookies. Dette gøres som regel fra browserens menu under Indstillinger eller Internet options. Vær opmærksom på, at hvis alle cookies på computeren slettes, vil alle gemte brugernavne og passwords for diverse websites blive slettet.
Logstatistik

Logstatistik bruges på http://www.buhlcykler.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
På www.buhlcykler.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Logstatistik bruges til:
Personalisering af markedsføringen mod brugeren.
At skabe øget brugervenlighed.

 

Liste af cookies, vi indsamler

Tabellen nedenfor viser de cookies, vi indsamler, og hvad de oplysninger, de opbevarer.

COOKIE navnCOOKIE beskrivelse
CART Foreningen med din indkøbskurv.
CATEGORY_INFO Gemmer den kategori info på siden, der gør det muligt at vise siderne hurtigere.
COMPARE De elementer, du har i Sammenlign produkter listen.
CURRENCY Din foretrukne valuta
CUSTOMER En krypteret version af dit kunde-id med butikken.
CUSTOMER_AUTH En indikator, hvis du i øjeblikket er logget ind i butikken.
CUSTOMER_INFO En krypteret version af kundegruppen du tilhører.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Gemmer kundesegment ID
EXTERNAL_NO_CACHE Et flag, som angiver om caching er deaktiveret eller ikke.
FRONTEND Dit sesssion ID på serveren.
GUEST-VIEW Tillader gæsterne at redigere deres ordrer.
LAST_CATEGORY Den sidste kategori, du har besøgt.
LAST_PRODUCT Det seneste produkt, du har set.
NEWMESSAGE Angiver, om en ny besked er modtaget.
NO_CACHE Angiver, om det er tilladt at bruge cachen.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Et link til oplysninger om din kurv og visning historie, hvis du har bedt sitet.
POLL ID på eventuelle afstemninger, du for nylig har stemt i.
POLLN Oplysninger om, hvilke meningsmålinger, du har stemt om.
RECENTLYCOMPARED De elementer, som du for nylig har sammenlignet.
STF Oplysninger om produkter, du har mailet til venner.
STORE Butikken visning eller sprog du har valgt.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS Angiver, om en kunde har lov til at bruge cookies.
WISHLIST En krypteret liste over produkter tilføjet til din ønskeseddel.
WISHLIST_CNT Antallet af varer i din ønskeseddel.

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik gælder for

 

Buhlcykler.dk

Frydenlunds Alle 1

8210 Århus V

 

Buhlcykler.dk indsamler og behandler personoplysninger om kunder og personer som får vores nyhedsbrev. Der indsamles udelukkende ikke-personfølsomme oplysninger, og der indsamles kun data i det omfang, der er tilstrækkeligt og nødvendigt i forhold til formål og virke.

 

De indsamlede og behandlede personoplysninger bliver løbende kontrolleret og ajourført.

 

 

Hvilke oplysninger indsamles og behandles?

 

 

Navn, telefonnummer og mailadresse indsamles og behandles.

 

 

Hvornår sker der databehandling?

 

 

Indsamling, registrering og behandling af data sker , ved gennemførelse af køb i webshop og når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

 

Hvem deler vi oplysningerne med?

 

 

Buhlcykler.dk´s databaser og hjemmeside hostes og vedligeholdes af eksterne leverandører og interne medarbejdere.

 

E-mailadresser som anvendes til nyhedsbreve håndteres af

 

Mailchimp.com

https://mailchimp.com/legal/privacy/?_ga=2.62615019.636123862.1525282912-743993491.1474127726

 

Daglig it-support af webshop varetages af

 

DKCOMMERCE APS (Clkweb.dk)
Samsøvej 31
8382 Hinnerup

 

Web-shoppen varetages af

 

Interne medarbejdere hos Buhlcykler.dk

 

Datasikkerhed

 

 

Buhlcykler.dk har regler og procedurer for datasikkerhed, således de indsamlede data nyder beskyttelse mod tab, ændring eller misbrug.

 

Buhlcykler.dk data er beskyttet bag firewall og af antivirus programmer. Disse systemer vil kunne opdage, rapportere, undersøge og dokumentere brud på sikkerheden.

 

Sker der er brud på sikkerhedens, vil Datatilsynet blive underrettet (anmeldelse) indenfor 72 timer efter tidspunktet for konstateringen af brud på persondatasikkerheden. Desuden vil de registrerede personer uden unødig forsinkelse blive underrettet om bruddet.

 

 

Samtykke og tilbagekaldelse af samtykke

 

 

Tilmelding til nyhedsbreve og ordre på webshoppen, vil blive betragtet som samtykke til, bliver registreret og behandlet for opretholdelse og virke nødvendige oplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde sit samtykke.

 

 

Ret til at få adgang til sine personoplysninger

 

 

De, der har oplysninger registreret hos Buhlcykler.dk, kan til enhver tid få adgang til og indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om den pågældende.

 

 

Ret til at få rettet eller slettet sine personoplysninger

 

 

De, der har oplysninger registreret hos Buhlcykler.dk, kan til enhver tid få berigtiget, slettet eller begrænset behandlingen af de pågældendes data.

 

Når formålet med registreringen og behandlingen af specifikke data ikke længere er tilstede, vil de pågældende data blive slettet hos Buhlcykler.dk. Sletningen vil dog ske under hensyntagen til bogføringslovens regler og pligter for opbevaring af regnskabsmateriale og bogføringsdata.

 

 

Cookies

 

Vi forbeholder os retten til at anvende cookies på buhlcykler.dk. Dette naturligvis udelukkende med henblik på at give dig som forbruger den bedst mulige oplevelse, men også for at give dig en række andre navigationsrelaterede fordele.Cookies bevirker at vi kan huske oplysninger for dig vedrørende din navigation på buhlcykler.dk og derved gøre din oplevelse på hjemmesiden mere hjemmevant. Cookies er ikke farlige. De gemmes lokalt på din computer,så andre ikke kan se dem.

Du kan til en hver tid se og slette de cookies der er gemt fra din navigation på internettet - herunder naturligvis også på buhlcykler.dk. Hvis du ønsker at slette de cookies der er gemt på din computer kan det I Internet Explorer 5.X og nyere browsere gøres i menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies". Vi benytter indtil flere statistiksystemer på buhlcykler.dk . Et statistik-system opsamler information, der kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har på buhlcykler.dk, hvor de kommer fra, hvilke dele af hjemmesiden der er mest besøgt.

Vi bruger Google Analytics til at opsamle webstatistik. Cookies fra Analytics giver os mulighed for blandt andet at se, hvilke sider der bliver besøgt og hvor trafikken kommer fra mv. Informationerne anvender vi til at måle og forbedre brugernes oplevelse samt at følge op på konverteringer og annoncekampagner. Derudover bruger vi Google AdWords som hjælper os med at registrere brugeradfærd, lønsomhed af online marketing aktiviteter samt til at levere målrettede online annoncer, når du besøger andre websites. Google anvender til tider tredjepartscookies til måling og optimering af konverteringer.

 

Klage og indsigelse

 

 

De, der har oplysninger registreret hos foreningen, har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger til

 

Datatilsynet

Borgergade 28

1300 København K.

 

Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk.

 

Der er samtidig adgang til at gøre indsigelse mod foreningens behandling af personoplysninger. Indsigelse kan ske til clausbuhl@mail.dk. Er indsigelsen berettiget, vil Buhlcykler.dk indrette sin behandling af de pågældende data i overensstemmelse hermed.