Ny
Bontrager R3 Hard-Case Lite 700x28 C landevejsdæk
Bontrager R3 Hard-Case Lite 700x28 C landevejsdæk Bontrager R3 Hard-Case Lite 700x28 C landevejsdæk Bontrager R3 Hard-Case Lite 700x28 C landevejsdæk

Bontrager R3 Hard-Case Lite 700x28 C landevejsdæk

1-3 dage
Varenummer
580205

Bontrager landevejsdæk

349,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Lettere, hurtigere og holder længere

Det helt nye R3 Hard-Case Lite landevejsdæk ruller hurtigere med mere effektiv trækkraft og et ekstra slidstærkt mønster. Den patentbeskyttede TR-Speed gummiblanding og forbedrede Hard-Case Lite punkteringsbeskyttelse øger både farten og slidstyrken, og det letmønstrede dæk giver ekstra trækkraft. R3 er et hurtigere dæk til landevejsløb med sikrere føling i sving.

Det helt nye R3 er et dæk, der kan det hele. Det er både hurtigt nok til konkurrencecykling og slidstærkt til cykling i hverdagen, og derfor er R3 det oplagte landevejsdæk med super føling og lang levetid. Ved at tænke i nye forsknings- og designbaner har vi udviklet nye patentbeskyttede gummiblandinger og teknologier til et landevejsdæk til det hele – det ruller hurtigere, holder længere og beskytter mod punktering.

Overlegen hastighed, sikkerhed og holdbarhed gør R3 Hard-Case Light-landevejsdækket perfekt til løbsdagen og hverdagen. Bontragers egenudviklede TR Speed Compound ruller hurtigere. Vi gik tilbage til tegnebrættet og ændrede helt vores gummiblanding for at frembringe et dæk, der er hurtigere i laboratoriet og hurtigere på vejen Det opdaterede slidbanemønster, dækkassekonstruktionen og den helt nye TR-Speed Compound leverer den perfekte blanding af hastighed, vejgreb og slidbanelevetid.

Grundige test viser en betydelig forbedring i slidstyrke, så du kan nyde den dejlige følelse af nye dæk længere – meget længere. Den forbedrede Hard-Case Lite-punkteringsbeskyttelse har også et Nylon105-bremsebælte, der giver øget beskyttelse mod punktering, samtidig med at man stadig får en smidig, letrullende kørefornemmelse. R3's dækkasse med let slidbane giver bedre vejgreb og større sikkerhed i svingene.

Når dækstørrelsen øges, bliver vejgrebet bedre – på den måde svarer dækstørrelsen perfekt til anvendelsesformålet. Vægt ca. 200 gram.

Mere information
Variant 700x28c
Sportsgren Landevej
Mærker Bontrager
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Bontrager R3 Hard-Case Lite 700x28 C landevejsdæk
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.