Pedaler

Vis som Grid List

5 produkter

pr. side
Vis faldende
Shop efter
 1. -33%
  Look Keo Classic 3 pedal white - Hvid/sort
  Look Keo Classic 3 pedal white - Hvid/sort
  Normalpris 599,00 DKK Special Price 399,00 DKK
 2. Look X-TRACK Red MTB pedal - Rød
  Look X-TRACK Red MTB pedal - Rød
  399,00 DKK
 3. Look X-TRACK Race MTB pedal
  Look X-TRACK Race MTB pedal
  549,00 DKK
Vis som Grid List

5 produkter

pr. side
Vis faldende

Få ekstra fart på din cykel med nye pedaler

Der skal trampes hårdt i pedalerne hvis man vil op i fart og ikke mindst, hvis man vil nå sine mål som ambitiøs cyklist. Netop derfor er pedalerne nogle af de ting på din cykel sammen med både dine dæk og dine bremseklodser, som hurtigst kan blive slidt – og netop derfor har vi på denne side samlet et stort udvalg af smarte og sporty pedaler til enhver lejlighed.

For professionelle cykelryttere spiller valget af pedaler også en stor rolle for, at man kan opnå sin topfart, da de helt rette pedaler både gør det lettere for dig at træde, samt langt mere behageligt. Alle vores produkter er nøje udvalgt fra førende producenter som Specialized og Look, som begge har mange års erfaring med at levere udstyr til nogle af cykelsportens største stjerner. Netop derfor kan vi altid tilbyde jer de bedste produkter på markedet til en skarp pris.

Altid hurtig levering og billig fragt 

Det er dog ikke kun vores produkter der er i top – det samme gælder for vores service. Ved køb af cykeludstyr hos Buhlcykler får du nemlig hele 365 dages returret. Det giver dig god tid til at vurdere, hvorvidt vores produkter passer til dig og om dine behov bliver opfyldt. Får du brug for at returnere en vare, får du det fulde beløb tilbagebetalt inden for kort tid. Derudover har du også 2 år reklamationsret, som både dækker over fabrikations- og materialefejl.