Look X-TRACK Red MTB pedal - Rød

Look X-TRACK Red MTB pedal - Rød

Look X-TRACK Red MTB pedal - Rød

Look X-TRACK Red MTB pedal - Rød

På lager
Varenummer
00018221
Ingen

Look MTB pedal til 2-bolt system

399,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

Pedalen som bl.a. Simon Andreassen, Samuel Gaze, Christoph Sauser og Maxime Marotte bruger.

LOOK's konstant ønske om at forny og forbedre deres produkter, har resulteret i et design, der er pålideligt, holdbart og nemt at bruge. Deres nye mountainbike pedal - Look X-Track - er bygget op omkring en kraftig mekanisme, der er modstandsdygtig over for de negative virkninger, af at komme i kontakt med forskellige eksterne faktorer (klipper, rødder, mudder ...) og giver konsekvent og pålidelig ydeevne på dine ture. Look X-Track's spindel, der er udstyret med en dobbelt vejrbestandig forsegling, der er blevet forbedret, for at modstå selv de værste forhold, du kan støde på under dine ture. Look har forblevet dedikeret til de principper, der styrer dem dagligt. Færre besvær betyder længere tid på cyklen, og derfor mere sjovt.

Al den energi, du producerer, overføres til din MTB gennem dine pedaler. Deres rolle er derfor afgørende.

LOOKs mål i denne nye mountainbike pedal, var at finde løsninger, der kunne muliggøre den mest effektive kraftoverførsel fra der der kører. Derfor har LOOK valgt at placere vægt / kontaktfladeforholdet som den primære faktor ved definitionen af produktet.

Generelt jo større kontaktfladen, desto mere effektivt overføres energien. På den anden side jo større kontaktfladen er, desto mere vil pedalen veje.

Udfordringerne for Look's ingeniører var derfor at identificere de zoner, der er nyttige til energitransmission, og derefter optimere pedaldesignet for at begrænse alt, hvad der er ubrugt. Denne opgave tillod LOOK at konstruere en pedal med det bedste vægt / kontaktfladeforhold på markedet.

Lateral kontaktstøtte styrer din fod ved at finde din pedal og giver dig et kontaktpunkt, selvom du endnu ikke har klikket i pedalen. Dette brede kontaktområde forhindrer din fod i at glide på pedallegemet og giver konsekvent og beroligende støtte.

Mekanismen virker uanset ydre forhold (i mudder er kræfterne væsentligt forskellige fra dem, der opstår når de er tørre), hvilket giver mere plads til slippe af med forskellige fremmedlegemer (mudder, sand ...). Disse zoner giver brugeren en konstant og stabil følelse af at være sikker i pedalen, under alle forhold.

En justerbar spændingsskrue giver dig mulighed for at finjustere indgangs- / udløsningsmodstanden til dit personlighedsniveau.

Pedalen kommer i 4 versioner: X-Track Race Carbon Ti, X-Track Race Carbon, X-Track Race og X-Track

Data Look X-Track:

FEATURES: XC Competition og Leisure.

TENSION: 6 to 14.

BODY: Aluminium.SPINDLE Chromoly +

Bevægelse: 6°

PLATFORM MATERIALE: Chromoly

PLATFORM AREAL: 350 mm²

PLATFORM Bredde: 57 mm.

STACK højde + CLEATS 16,8 mm ( 10,7 + 6,1 mm ).

Vægt pr. pedal: 195 g.

Vægt for par og klamper: 494 g.

Garanti: 2 år

Mere information
Sportsgren MTB
Mærker Look

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.