GripGrab Multifunctional Merino Halsedisse - Sort
GripGrab Multifunctional Merino Halsedisse - Sort GripGrab Multifunctional Merino Halsedisse - Sort

GripGrab Multifunctional Merino Halsedisse - Sort

1-3 dage
Varenummer
502901207

GripGrab Halsedisse

Special Price 169,00 DKK Normalpris 219,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

At holde den kolde vinterluft væk fra din hals er afgørende, hvis du vil cykle behageligt i de kølige måneder af året. GripGrab Multifunktionel Merino Halsedisse lukker hullet ved kraven på din vinter-cykeltrøje og holder varmen inde og den kolde luft ude.

Denne halsedisse af merinould er lavet af 100% merinould. Den er naturligt blød og isolerende med naturlige antimikrobielle egenskaber, så den kan bruges igen og igen, inden den skal vaskes. Dette gør den ideel til tilbage-til-tilbage vinterture eller cykelture med pakning.

Materialet i vintercykel-halsedissen er af højeste kvalitet, og merinoulden er indhentet etisk.

Halsedissen er meget åndbar, så hvis du sveder op ad en stigning, eller temperaturen stiger under din vintercykeltur, vil fugtstyring ikke være et problem. Merinoulden er meget åndbar, hurtigttørrende og fugttransporterende for at lade sved slippe ud.

Halsedissens alsidighed forstærkes af dens evne til at blive båret på mange måder, og det er grunden til dens 'multifunktionelle' navn. Den er tilpasningsdygtig og alsidig og kan bruges som pandebånd, tørklæde, halsedisse, pandebånd, håndledsvarmer eller ansigtsmaske.

Selvom dens primære formål er som termotøj i vintermånederne, kan denne halsedisse også være værdifuld som solbeskyttelse på de forårsdage, hvor solen begynder at styrke sig.

 

Mere information
Variant 700x35c
Køn Dreng, Pige, Dame, Herre
Sportsgren MTB, Landevej, Hverdag, Cykel cross, Gravel bike
Mærker GripGrab
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:GripGrab Multifunctional Merino Halsedisse - Sort
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.